Події

У селі Житомирської області на пожежі у будинку загинув 61-річний власник

22 February 2023, 13:06

У селі Сухарівка Коростенського району Житомирської області 22 лютого під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло 61-річного власника.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«22 лютого о 02:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку у с. Сухарівка Народицької територіальної громади Коростенського району. Одночасно із рятувальниками на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної охорони с.Базар. З’ясувалось, що горить покрівля оселі. та існує загроза подальшого поширення вогню на сусідній житловий будинок та літню кухню, розташовані поруч. Пожежу локалізовано о 03:07. Фахівці поступово розбирали конструкції будинку та проливали їх водою, також подавали воду на захист сусідніх будівель. Ліквідовано пожежу о 05:05. У процесі гасіння вони здійснили сім виїздів для підвозу води з річки, що на відстані 1 км.Під час розбору конструкцій в кімнаті на підлозі виявлено тіло 61-річного власника оселі. Вогнем знищено житловий будинок, подальшого розповсюдження полум’я не допущено», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, загоряння сталося внаслідок порушення правил пожежної безпеки при монтажу печей. Остаточна причина встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 20 лютого пресслужба ГУ ДСНС інформувала про те, що у селі Рогачі Ружинської громади Бердичівського району горів житловий будинок. Під час ліквідації пожежі всередині оселі рятувальники виявили тіла двох людей – матері й сина.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2023 року в селі Лісобуда Коростенського району під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло 81-річної власниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий 
Матеріали по темі