Події

У селі Житомирської області на пожежі у житловому будинку загинула 31-річна господарка

24 February 2023, 12:11

Під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку в селі Разіне Житомирської області було виявлено загиблу 31-річну жінку.

Про це 24 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«23 лютого о 23:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку на двох господарів у с. Разіне Романівської територіальної громади Житомирського району. Під час виникнення пожежі власниця оселі була вдома сама. Займання помітили сусіди та викликали рятувальників. На момент прибуття вогнеборців полум’я охопило кухню. Під час проведення розвідки всередині будинку в кімнаті на підлозі фахівці ДСНС виявили тіло 31-річної господарки. Зі слів сусідів господарка мала проблеми з опорно-руховим апаратом, тому, швидше за все, не змогла врятуватись», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазначають, що пожежу локалізовано о 23:43 та ліквідовано о 00:50. Під час гасіння пожежі працювали два відділення пожежно-рятувального підрозділу. Вони здійснили п’ять виїздів для підвозу води з ставка, що на відстані 1 км. Вогонь встиг знищити покрівлю, перекриття та речі домашнього вжитку на площі 50 кв. м оселі. Бійці ДСНС не дали поширитись полум’ю на другу половину будинку та господарчу будівлю.

Причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 22 лютого у селі Сухарівка Коростенського району Житомирської області під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло 61-річного власника.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2023 року пресслужба ГУ ДСНС інформувала про те, що у селі Рогачі Ружинської громади Бердичівського району горів житловий будинок. Під час ліквідації пожежі всередині оселі рятувальники виявили тіла двох людей – матері й сина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий загибла 
Матеріали по темі