Влада

Обласна рада хоче віддати на приватизацію майновий комплекс, який знаходиться у Житомирі біля «Глобала»

15 March 2023, 12:05

Житомирська обласна рада хоче доповнити переліків об’єктів, які підлягають приватизації, майновим комплексом площею 1924,6 кв.м, який знаходиться у Житомирі на вул. Грушевського, 100.

Відповідний проєкт рішення сесії 15 березня оприлюднили на сайті облради.

«Розглянувши звернення ТОВ «Модуль-Сервіс» від 03.03.2023 № 1/03-03-23, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності, обласна рада вирішила внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами, доповнивши таблицю «Перелік об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації» додатка 1 до рішення пунктом 19», - йдеться у проєкті рішення.

ТОВ «Модуль-Сервіс», яке звернулося до обласної ради щодо майнового комплексу, зареєстроване в Житомирі у 1999 році за адресою вул.Грушевського, 98-а і до недавнього часу мало основний вид діяльності «лісопильне та стругальне виробництво», а зараз – «будівництво житлових і нежитлових будівель». Також бенефіціаром фірми нещодавно став Рудик Сергій Михайлович з м.Нетішин Хмельницької області, який є співвласником житомирських ЖБК «Тетерів» та «Артхаус Центр». Зауважимо, що ЖБК «Артхаус Центр» будуватиме багатоповерхівку в центрі Житомира на переданій обласній прокуратурі ділянці по вул. Велика Бердичівська, 49-а.

Нагадаємо, 13 березня на сайті облради оприлюднили проєкти рішень щодо погодження майбутньої приватизації двох об’єкти: майна колишнього будинку-інтернату в селі Іванків, щодо якого звернулося ТОВ «Укр – Ленд»; майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази в селі Березино, в якому зацікавлене ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”».

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна рада 6 березня отримала лист від Служби безпеки України щодо передачі їм санаторію «Дениші» та земельної ділянки під ним: звернення 3 березня підписав заступник голови СБУ Олександр Якушев (звільнений з посади указом президента від 06.03.2023), бюджетна комісія облради не заперечує проти передачі санаторію в державну власність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада. приватизація майновий комплекс вул.Грушевського ЖБК 
Матеріали по темі