Влада

Начальник Житомирської ОВА організовує у квітні – травні «місячник благоустрою», за який потім треба прозвітувати

13 April 2023, 09:49

В Житомирській області у квітні – травні 2023 року проведуть місячник з благоустрою територій населених пунктів.

Відповідне розпорядження 6 квітня підписав начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Провести у квітні – травні 2023 року місячник з благоустрою територій населених пунктів. Рекомендувати міським, селищним, сільським радам: забезпечити виконання заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел; передбачити ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, очищення від сміття та металобрухту лісосмуг уздовж доріг; виконати запланований обсяг робіт щодо ремонту доріг, тротуарів, шляхових смуг, внутрішньоквартальних під’їздів, павільйонів на зупинках пасажирського транспорту», - йдеться у документі.

Про результати проведення місячника треба до 10 травня 2023 року інформувати департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА за формою, яка є в додатку до розпорядження:


Нагадаємо, 21 березня мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про проведення в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді з 21 березня до 14 квітня 2023 року весняне загальноміське санітарне прибирання територій громади.

Як повідомляв Житомир.info, у 2022 році в Житомирі перше «велике прибирання» влаштували 24 березня: тисячі містян долучилися до весняної толоки, прибираючи від сміття берег Тетерева в міському парку та житомирський гідропарк. 31 березня житомиряни влаштували «космічну толоку»: прибирали сміття у сквері на Польовій та територію біля кінотеатру «Космос». 7 квітня у Житомирі втретє влаштували «Чистий День» з прибиранням в мікрорайоні «музикалка». 14 квітня близько пів сотні небайдужих зібралося, аби навести лад на Богунії, в районі вулиці Офіцерської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій Бунечко прибирання розпорядження 
Матеріали по темі