Події

У селі Житомирської області житель Київщини їхав нетверезий заднім ходом і збив на узбіччі трьох жінок, одну з них госпіталізували

22 May 2023, 16:29

На Попільнянщині 21 травня нетверезий водій наїхав на трьох пішоходів на узбіччі.

Про це 22 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Подія сталася увечері 21 травня у селі Кошляках Квітневої громади. Попередньо, близько 19:00 водій автомобіля «Volkswagen Golf», 36-річний житель Київщини, під час руху заднім ходом допустив наїзд на трьох пішоходів, які стояли на узбіччі. У результаті ДТП 64-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. На щастя, інші пішоходи обійшлися без серйозних травм. Під час освідування водія було зафіксовано його стан сп’яніння (2, 15 проміле). Відтак слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - йдеться в повідомленні.

Нині всі обставини події з’ясовуються у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

У поліції зазначають, що таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі Житомирського райуправління поліції уточнили, що усі постраждалі пішоходи – місцеві жительки, 64, 52 і 39 років.

Нагадаємо, 9 травня у Житомирі на перехресті майдану Перемоги та однойменної вулиці Opel збив 53-річну жінку, яка перетинала дорогу на пішохідному переході.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2022 року близько 21:00 у Житомирі на вулиці Слобідській п’яний водій збив пенсіонерку і втік з місця ДТП, а потім сам повідомив у поліцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід нетверезий водій водій 
Матеріали по темі