Влада

Житомирська облрада виставила на аукціон три об’єкти, на які вже є потенційні покупці

1 June 2023, 14:18

Управління майном Житомирської обласної ради 31 травня 2023 року оприлюднило оголошення про проведення трьох аукціонів з продажу спортбази в Березино, майнового комплексу в Житомирі та приміщень колишнього інтернату в Іванівці.

Майновий комплекс спортивно-оздоровчої бази площею 788,5 кв.м за адресою: Житомирська область, Житомирський район, Глибочицька сільська рада, Станишівське лісництво, квартал 25, виділ 13, будинок 1 має стартову ціну 11 млн 142 тис. 441,73 грн. Аукціон запланований на 12 червня 2023 року.

Опису лота немає, але фотоматеріали до аукціону свідчать про те, що на цій базі тренується житомирський ФК «Полісся», який нещодавно вийшов в українську Прем’єр-лігу.

Нагадаємо, 13 березня на сайті облради оприлюднили проєкт рішення сесії щодо включення до переліку об'єктів, які підлягають приватизації, майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази в селі Березино, в якому зацікавлене ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”». Рішення ухвалили на сесії 16 березня, а 27 квітня 2023 року депутати проголосували за приватизацію шляхом продажу на аукціоні майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази.

Майновий комплекс площею 1924,6 кв.м в Житомирі на вул. Грушевського Михайла, 100 має стартову ціну 4 млн 817 тис. 945 грн. Аукціон запланований на 14 червня 2023 року.

«До складу об’єкта приватизації входять: - Будівля «А» (адмінприміщення з фільмобазою, кінозалом, фільмоперевірочним цехом, фільмосховищем). - Будівля «Б» (фільмосховище №3). - Будівля «В» (фільмосховище №2). - Будівля «Г» (реставрація, майстерний склад 7, бокси для машин). - Будівля «Д» (майстерня). - Будівля «Ж» (льох для зберігання ПММ). - Будівля «К» (матеріальний склад (ангар)). - Будівля «М» (прибудова до фільмосховища №2) - Вбиральня «У»», - йдеться в описі лота.

Нагадаємо, зі зверненням щодо цього об’єкту до обласної ради звернулося ТОВ «Модуль-Сервіс», яке займається будівництвом житлових будинків. На сесії 16 березня рішення щодо включення майнового комплексу на вул.Грушевського, 100 до переліку об’єктів, які підлягають приватизації, викликало жваве обговорення, але все ж було ухвалене. На сесії 27 квітня також з палкими дискусіями ухвалювали рішення стосовно приватизації майнового комплексу, що знаходиться у Житомирі біля «Глобала», шляхом продажу на аукціоні

Об’єкти нерухомого майна площею 1387,1 кв.м за адресою: Житомирська область, Андрушівський район, село Іванків, вулиця Березова, 31. Стартова ціна – 230 тис. 235 грн, торги заплановані на 15 червня.

Зауважимо, що за вказаною адресою знаходився обласний спеціальний будинок-інтернат, рішення про ліквідацію якого обласна рада ухвалила наприкінці 2021 року: на сесії 16 грудня 2021 року депутати проголосували за припинення комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.

«Адміністративний корпус; Прохідна; Харчоблок; Сушка; Спальний корпус; Погріб; Склад - гараж; Насосна; Підсобне господарство», - йдеться в описі лота.

Нагадаємо, звернення про включення майна колишнього інтернату в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, обласна рада отримала від ТОВ «Укр – Ленд», яке займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Рішення ухвалили на сесії 16 березня, а 27 квітня 2023 року депутати проголосували про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єктів нерухомого майна в селі Іванків загальною площею 1387,1 кв.м.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської обласної ради 16 березня 2023 року депутати проголосували за надання згоди на передачу у державну власність майна санаторію «Дениші» та чотирьох земельних ділянок, на якому воно знаходиться, підставою став отриманий напередодні сесії лист від СБУ з проханням передати їм санаторій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада приватизація аукціон 
Матеріали по темі