Економіка

Клієнти «Житомиргазу» переходять на сервіси ГК «Нафтогаз України»: як передавати показники лічильників

30 June 2023, 09:36

У зв’язку з переходом АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» та АТ«Львівгаз» до Групи Нафтогаз, усі клієнти будуть отримувати сервіси обліку від Газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

Про це 29 червня повідомляє пресслужба газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

«Щомісяця з 28 по 5 число показання газового лічильника необхідно передавати за допомогою особистого кабінету my.gas.ua, у чатботах Viber чи Telegram або через SMS-повідомлення. Звертаємо вашу увагу, що будь-які інші сервіси обліку не є коректними та працювати не будуть», - йдеться у повідомленні.

Довідкову інформацію абоненти можуть отримати у контакт-центрі ГК «Нафтогаз України» за номерами:

066-300-2-888 (Vodafone),

098-300-2-888 (Kyivstar),

093-300-2-888 (Lifecell).

Водночас в АТ «Житомиргаз» запевняють, що підприємство критичної інфраструктури продовжує працювати у штатному режимі. Особові рахунки та тариф на розподіл газу – залишаються без змін.

Нагадаємо, газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжила дію тарифного плану «Фіксований» ще на рік (до 1 травня 2024 року), його ціна й надалі складатиме 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).

Як повідомляв Житомир.info, з 1 травня 2022 року 360 тисяч домогосподарств Житомирської області перевели до газопостачальної компанії «Нафтогаз України», до травня за газ люди платили компанії «Житомиргаз Збут». 11 липня цього ж року ТОВ «Житомиргаз Збут» пояснювало, як повернути переплату по особовому рахунку. На засіданні 28 червня 2023 року НКРЕКП збирається ухвалили рішення про позапланову виїзну перевірку ТОВ «Житомиргаз Збут» через скарги споживачів на неповернуті кошти. Водночас ТОВ «Житомиргаз Збут» 26 червня інформувало, що станом на початок червня 2023 року компанія повернула майже 23 млн гривень, на банківські рахунки гроші отримали більше ніж 17 тис. споживачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ Нафтогаз лічильник показники газопостачання 
Матеріали по темі