Суспільство

У Стамбулі чоловік прийшов обміняти права, під час перевірки у РСЦ Житомирської області виявили, що він у розшуку за розбій

24 October 2023, 09:56

У філію ДП «Документ» у Стамбулі звернувся 45-річний житель Одещини для обміну посвідчення водія. Під час перевірки виявили, що він у розшуку за розбій.

Про це 23 жовтня повідомляє регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирській області.

«У філію ДП «Документ» у Стамбулі звернувся 45-річний житель Одещини для обміну посвідчення водія. Для опрацювання відповідні документи надіслали в сервісний центр МВС у Радомишлі. Клієнт мав усі шанси швидко і комфортно отримати послуги, однак результати перевірки виявилися дещо несподіваними. Адміністратор сервісного центру МВС встановив, що зазначений громадянин розшукується Одеською поліцією як особа, що переховується від суду. Ба більше – чоловік звинувачений у злочині за ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України – «розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

Працівники сервісного центру МВС повідомили про «знахідку» в ДП «Документ» у Туреччині для того, аби там вжили відповідних заходів реагування.

Нагадаємо, 11 жовтня стало відомо, що до ЦНАПу в смт Попільня прийшов чоловік, який хотів обміняти водійське посвідчення, але після перевірки виявилось, що документ з ідентичними серією та номером дійсно видавався два роки тому у Вінницькій області, однак справжній власник – зовсім інша людина.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня 2023 року у Житомирі водій прийшов до сервісного центру МВС, аби відкрити категорію, але потрапив до поліції – виявилося, що чоловік перебуває у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РСЦ МВС права водійське посвідчення ГСЦ розшук 
Матеріали по темі