Суспільство

Кікбоксери з Житомирської області вибороли «золото» на чемпіонаті Світу

25 October 2023, 13:57

На чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА житомирські спортсмени здобули «золото», а Національна збірна України посіла друге місце у загальнокомандному заліку.

Про це 25 жовтня інформує управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Сидоренко Михайло та Погребецький Артем стали переможцями Чемпіонату Світу з кікбоксингу ІСКА! (у власних вагових категоріях). Змагання зібрали 38 країн з 5 континентів, 2100 учасників та проходили у м. Мюнхен (Німеччина). Вітаємо із надпотужним результатом спортсменів та Заслуженого тренера України Степанчука Сергія», - йдеться в повідомленні.


Фото: управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА

Зауважимо, що 23 жовтня Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт зазначив, що на Чемпіонаті світу з кікбоксингу ІСКА (дорослі, юніори, юнаки, діти) у Мюнхені (Німеччина) Національна збірна України виборола 144 нагороди. Це 50 золотих, 39 срібних та 17 бронзових та посіла друге загальнокомандне місце.

Нагадаємо, 24 стало відомо, що на командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби житомирські спортсмени показали високі результати в загальному заліку: з-поміж всіх областей посіли 1 місце та 1 місце серед команд СДЮШОР.

Як повідомляв Житомир.info, 20-22 жовтня 2023 року у м. Буча проходив всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Disney Cup». Житомирські спортсменки здобули шістнадцять призових місць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кікбоксинг іска спортсмен "золото" команда "срібло" "бронза" 
Матеріали по темі