Суспільство

Абітурієнти Житомирської області можуть зареєструватися на безоплатну онлайн-підготовку до НМТ

17 November 2023, 09:57

Для майбутніх абітурієнтів підготували безоплатні вебінари з трьох обов’язкових предметів НМТ, які з 21 листопада проходитимуть три рази на тиждень.

Про це 16 листопада повідомила пресслужба НУШ.

«Майбутніх абітурієнтів запрошують на безплатні онлайн-курси з підготовки до національного мультипредметного тесту-2024. Про це «НУШ» повідомили автори проєкту - ГС «Освіторія». Вебінари з трьох обов’язкових предметів НМТ-2024 (математики, української мови та історії України) відбуватимуться щотижня у вівторок, середу й четвер о 17:00», - йдеться у повідомлення.

Перші онлайн-заняття заплановані на:

  • 21 листопада – вебінар з української мови від Артура Пройдакова;
  • 22 листопада – вебінар з історії України від Артура Бабенка;
  • 23 листопада – вебінар з математики від Юрія Захарійченка.

Ці три вебінари всі охочі зможуть переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі.

Для участі в наступних онлайн-уроках, які відбуватимуться наживо, учасники мають обов’язково зареєструватися за посиланням.

Крім того, на освітній платформі iLearn майбутні абітурієнти знайдуть тренажери мультипредметного тесту, які дозволить спробувати свої сили в симуляції НМТ на прикладі тренувальних питань. А також записи минулорічних вебінарів з англійської мови, біології, хімії та фізики.

Нагадаємо, 14 листопада у департаменті освіти Житомирської міської ради розповіли про особливості НМТ, який складатимуть випускники у 2024 році. Обов'язковими предметами будуть українська мова, математика, історія України.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада 2023 року Верховна Рада України підтримала законопроєкт № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». НМТ у 2024 році складатимуть лише ті, хто планує вступати до ЗВО

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: абітурієнт студент вступ НМТ НМТ-2024 тестування екзамен учень іспит 
Матеріали по темі