Суспільство

Житомирський спортсмен здобув «бронзу» на Кубку України серед юніорів U-20 з греко-римської боротьби

28 November 2023, 13:18

На Кубку України серед юніорів U-20 з греко-римської боротьби житомирський спортсмен Сапіцький Антон здобув «бронзу» у категорії 130 кг.

Про це 28 листопада повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Кубок України серед юніорів U-20 з боротьби греко-римської завершився призовим місцем для спортсмена Житомирщини», - йдеться у повідомленні.

Вихованець Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби Сапіцький Антон успішно виступив на змаганнях, продемонстрував силу духу, характер та майстерність і виборов звання бронзового призера.

В супер важкій категорії (130 кг) Антон завоював бронзову медаль.

Змагання проходили у Тячеві Закарпатської області.

Про це 27 листопада повідомила пресслужба федерації греко-римської боротьби України.

«25-26 листопада Тячев приймав Кубок України з греко-римської боротьби серед юніорів U20. У змаганнях взяли участь 150 борців», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 листопада житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамівець» повідомила про те, що Ольга Хомутовська здобула друге місце на Кубку України зі стрільби з лука в приміщенні, який проходив з 22 по 25 листопада у Львові. Харитончик Тетяна в цій же категорії здобула 17 місце.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2023 року пресслужба Житомирської військової адміністрації інформувала, що спортсменка з Житомирщини Марія Чернокоз взяла участь у Чемпіонаті світу з Комбат Дзю-Дзюцу і здобула перемогу.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спорт змагання спортсмен медалі кубок боротьба бронза 
Матеріали по темі