Суспільство

Упродовж вихідних на дорогах Житомирської області працювали 80 робітників та близько 70 одиниць спецтехніки: проїзд забезпечений

4 December 2023, 11:28

Вихідними на дорогах Житомирської області працювали 70 одиниць спецтехніки.

Про це 4 грудня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Минулими вихідними на території області спостерігались складні погодні умови: сніг переходив в дощ, місцями туман та морозна температура вночі. Задля уникнення утворення зимової слизькості та налипання мокрого снігу на дорогах державного значення у цілодобовому режимі працювало 80 дорожників та близько 70-ти одиниць спецтехніки. Проїзд забезпечено. Під час робіт із зимового експлуатаційного утримання перевага надавалась дорогам із вищою інтенсивністю руху, що є частиною ключових маршрутів області. Разом з очищенням від снігу проїзної частини та її обробкою протиожеледними матеріалами, ці роботи проводились на узбіччях, розворотних кишенях, з'їздах, місцях автозупинок, біля автопавільйонів», - йдеться в повідомленні.

На найближчу добу синоптики обіцяють погоду безсніжну, але значно морознішу.

Нагадаємо, упродовж доби 1 грудня на дорогах Житомирської області працювало більш як 70 одиниць техніки та 76 працівників підрядних організацій: обробляли шляхи державного значення реагентами та прибирали сніг. Було використано 1256 тонн протиожеледних матеріалів.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2023 року дорожники звітували про те, що у Житомирській області спецтехніка всю ніч обробляла дороги держзначення протиожеледними (ПОМ) матеріалами та розчищала проїзд. Працювало 52 комбіновані спецмашини, бульдозер та 23 навантажувачі, було задіяно 96 працівників дорожніх організацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі