Суспільство

Мороз, туман та ожеледиця: яким буде вікенд у Житомирській області. Прогноз погоди

8 December 2023, 13:08

Вихідними, 9 та 10 грудня, на території Житомирської області очікується від 7 градусів морозу до 1 градуса тепла за Цельсієм. Синоптики прогнозують слабку ожеледь, попереджають про туман та ожеледицю на дорогах. Снігу не передбачається.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

9 грудня, субота

По Житомиру: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

По області: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

10 грудня, неділя

10 грудня: Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Нагадаємо, перші вихідні зими, 2 та 3 грудня, були сніжними: місцями – туман, мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця. Вдень очікувалося від 0 до 8 градусів морозу, а вночі від -2° до -14° за Цельсієм. За ці дні зросла кількість людей, які звернулись до травмпунктів через ушкодження внаслідок ожеледиці. Так, 30 листопада було 21 звернення, 1 грудня – 24, 2 грудня – 28, 3 грудня – 27 звернень людей, які постраждали через ожеледицю»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима грудень ожеледиця ожеледь туман 
Матеріали по темі