Події

В одному з сіл області правоохоронці виявили житомирянина, який розповсюджував наркотики у різних містах України

11 December 2023, 14:32

У селі Брониківської громади патрульні зупинили автомобіль, водій якого мав при собі декілька десятків «закладок». Чоловік розповсюджував наркотики у різних містах України.

Про це 11 грудня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Нещодавно оперативники райвідділу отримали інформацію про ймовірну причетність 22-річного житомирянина до незаконного обігу наркотичних речовин на території Звягельського району. А днями поліцейські зупинили автомобіль Daewoo Lanos під керуванням цього молодика в одному з сіл Брониківської громади. У ході перевірки правоохоронці встановили, що керманич має при собі 30 згортків з кристалічною речовиною, в яких, попередньо, містився синтетичний наркотик – PVP-сіль. Він пояснив, що усе зберігав з метою збуту», - йдеться у повідомленні.

Виявлене поліцейські вилучили, а водія затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Окрім того, правоохоронці з’ясували, що молодик отримував уже готові «закладки» через чат-бот, адміністратор якого залишав психотропи у певних місцях, а потому скидав йому координати.

Згодом він розповсюджував наркотичні засоби на території різних міст України та відправляв фото з координатами «роботодавцеві».

Нині слідчі Звягельського райвідділу оголосили затриманому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Судом йому було обрано запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави.

Триває подальше досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснює Звягельська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства за незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 7 грудня у Бердичеві правоохоронці затримали 24-річного наркоторговця. Вдома чоловік мав кілька десятків «закладок».

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2023 року поліцейські вилучили понад пів сотні пакунків з подрібленою коноплею у 43-річного жителя Березівської громади. Походження таких запасів та мету їх зберігання з’ясовують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики дилер закладка закладчик наркоторговець водій автомобіль 
Матеріали по темі