Події

До житомирської лікарні потрапив чоловік із ножовими пораненнями внаслідок конфлікту з батьком

22 December 2023, 13:04

Сімейний конфлікт між батьком і сином в ніч на 22 грудня закінчився ножовими пораненнями молодшого, поліція затримала причетного.

Про це 22 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Вночі 22 грудня, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до житомирської лікарні з ножовими пораненнями доставлено чоловіка. Попередньо, травми він отримав через сварку з батьком. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо стало відомо, що між батьком, 62-річним жителем м. Житомира, та його 39-річним сином стався конфлікт, який переріс у бійку. Зі слів матері потерпілого, вона намагалася владнати сварку, але раптово чоловік взяв до рук ніж та завдав кілька ударів синові. Пораненого госпіталізували до відділення інтенсивної терапії міської лікарні, його прооперували, стан чоловіка стабільний», - йдеться в повідомленні.

Самого ж причетного поліцейські затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Попередня кваліфікація кримінального правопорушення - ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська окружна прокуратура.

Нагадаємо, 25 листопада 2023 року в громаді Житомирської області під час сварки 60-річна дружина вдарила ножем у живіт чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада в Житомирі поліцейські затримали причетного до замаху на вбивство – чоловік напав з ножем на знайомого, вдарив його в груди та втік. За кілька годин причетного розшукали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт ножове поранення ніж батько син лікарня поліція прокуратура 
Матеріали по темі