Суспільство

Житомирські десантники привітали з Різдвом Христовим українців у тилу та тих, які чекають ЗСУ на окупованих територіях

25 December 2023, 10:17

95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ ЗСУ 25 грудня оприлюднила привітання з Різдвом Христовим.

Захисники та захисниці, ви тримаєте оборону попри будь-які труднощі. Саме завдяки вам наші громадяни зустрінуть свято у теплі та затишку. Нехай Господь оберігає Вас!

Наші рідні українці в тилу, ви наша підтримка. Завдяки вам ми витримаємо все і повернемо мир у нашу країну! Хай у Вашому житті частіше трапляються дива!

Громадяни, які чекають нас на окупованих територіях, тримайтеся та вірте в українську армію. Перемога обов'язково буде за нами!

Зичимо, щоб весела коляда принесла радість та добробут у кожну оселю. Нехай усі рідні та близькі завжди будуть здоровими, а Господь за нашу віру і терпіння благословить усіх нас!

Мирного неба кожному з нас!

Житомирська 148-а окрема артилерійська бригада 25 грудня опублікувала фоторепортаж про передачу Вифлеємського вогню.

«З місця народження Ісуса Христа, крізь кордони, блокпости й нескінченну багнюку у найвіддаленіші бліндажі наших воїнів. Завдячуючи Пласт - український скаутинг, Вифлеємський вогонь з рук в руки передається тисячам захисникам України аби наші герої зігріли свої серця та душу Святим Вогнем. Тим самим відчувши єдність зі світом, теплу надію та наповнитися вірою у праведність дій на боці добра. А 148-ма окрема артилерійська бригада перетворює це внутрішнє полум’я на Полум’я Перемоги», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2023 році Православна церква України ухвалила рішення про перехід на новий календар, за яким Різдво святкують 25 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдво 95 бригада 148 бригада 
Матеріали по темі