Місто

У Житомирі біля Сінного ринку містяни помітили аварійну опору, працівники обленерго запевняють – скоро планують замінити

27 December 2023, 10:40

До редакції Житомир.info ввечері 25 грудня звернувся стурбований читач Олександр Павленко, який зазначив, що на перехресті вулиць Покровська та Домбровського знаходиться стовп в аварійному стані, який може в будь-який момент впасти.

«Перехрестя вулиць Покровська – Домбровського біля Сінного ринку. Цей стовп може спричинити лихо в будь-який час, оскільки стоїть в людному місці на пішохідному переході. Прошу Вас з'ясувати хто несе відповідальність за його експлуатацію та попередити непередбачувані наслідки», - написав житомирянин Олександр.

Тож Житомир.info вирішив запитати у головного інженера КП «Міськсвітло» Віктора Степанчука, кому належить опора і чи знають там про її аварійний стан.

Головний інженер підприємства зранку 27 грудня побував на місці розташування опори та зазначив, що вона дійсно в дуже поганому стані, додавши – її обслуговує «Житомиробленерго».


Фото Віктора Степанчука

У коментарі Житомир.info в АТ «Житомиробленерго» розповіли, що заявку прийнято, з нового року заплановані роботи з заміни опори.

«Відповідно до Кодексу систем розподілу, роботи наших спеціалістів заплановані на 3 січня, у зв’язку з тим, що ми маємо повідомити споживачів за 5 днів про планові перерви електропостачання (про відключення лінії). Опору будуть заміняти», - запевнив начальник Житомирського РЕМ Микитенко Ігор Сергійович.

Нагадаємо, вдень 17 січня на вулиці Покровській у Житомирі був частково перекритий рух транспорту через зламану опору тролейбусної мережі.

Як повідомляє Житомир.info, 5 грудня 2018 року біля Сінного ринку в Житомирі електроопора впала на припарковану машину. Того ж дня на засіданні виконкому заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська підтвердила, що стовп належить КП «ЖТТУ» і заявила, що власник може через суд отримати компенсацію за пошкоджене авто. Згодом стало відомо з постанови Житомирського апеляційного суду від 15 січня 2020 року, що власник пошкодженого авто відсудив у трамвайно-тролейбусного управління 156 тис. майнової шкоди та 3 тис. грн моральної шкоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стовп опора аварійна опора Міськсвітло Житомиробленерго обленерго Сінний ринок Степанчук Микитенко 
Матеріали по темі