Події

На трасі на півночі Житомирської області Opel Frontera в’їхав у паркан: травмувалися водій та троє пасажирів

28 December 2023, 15:39

На трасі Бігунь-Словечне в Овруцькій громаді автомобіль в’їхав у паркан, водій та троє пасажирів з травмами потрапили до лікарні.

Про це 28 грудня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Опівночі 28 грудня до поліції надійшло повідомлення про автотрощу з постраждалими в селі Бігунь Словечанської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, керманич автомобіля Opel Frontera, 21-річний житель громади, рухаючись автошляхом Бігунь-Словечне, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з парканом приватного домогосподарства. Внаслідок удару транспортний засіб перекинувся.

У результаті ДТП водій та троє пасажирів, 22-річна дівчина та двоє хлопців віком 21 та 22 років, всі – жителі місцевої громади, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до Овруцької міської лікарні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з'ясування всіх причин та обставин.

Нагадаємо, 25 грудня на трасі поблизу села Веселівки мікроавтобус злетів з дороги та перекинувся: ушпиталили всю родину, серед них – дитина.

Як повідомляв Житомир.info, в Коростені 23 грудня 2023 року сталася потрійна ДТП, внаслідок якої до лікарні потрапила 5-річна дитина, яка знаходилася в одному з автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія траса паркан травма лікарня пасажир 
Матеріали по темі