Події

Уночі на трасі Житомирської області сталися дві ДТП із вантажівками: одна потрапила в кювет

29 December 2023, 13:28

Дві нічні ДТП із вантажівками на автодорозі Київ — Чоп.

Про це 29 грудня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Перша пригода сталась вчора, близько 22 години, на 124 км автомобільної дороги Київ — Чоп (поблизу села Березина, Житомирської області) за участю двох вантажівок, обійшлося без потерпілих. Патрульні на місці встановили, що водій транспортного засобу Mercedes не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та наїхав на вантажний транспортний засіб Scania, що стояв на узбіччі. На керманича Mercedes патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Інша автопригода сталась сьогодні, близько 6 години ранку, вже на 87 км автодороги Київ — Чоп за участю авто Daf.

«Як встановили патрульні, водій вантажівки Daf не врахував дорожньої обстановки та з'їхав до кювету. У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не травмувався. На водія автомобіля Daf патрульні також склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та відповідальними під час керування транспортними засобами.

«Не відволікайтеся на розмови телефоном, користуйтеся пасками безпеки, пам'ятайте про допустиму швидкість руху, а ще — обов'язково відпочивайте перед поїздкою», - наголошують патрульні.

Нагадаємо, 20 грудня на трасі у Житомирській області внаслідок ДТП загинув 24-річний водій, а пасажир потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 21 грудня 2023 року на трасі Київ-Чоп водій авто MAN з’їхав до кювету, що ускладнило рух транспорту в напрямку Рівного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет поліція вантажівка патрульний аварія  
Матеріали по темі