Події

Майже пів кілограма марихуани для власного вжитку: у 46-річного жителя Житомирської області вилучили наркотики

11 January 2024, 17:30

У жителя Овруцької громади поліцейські вилучили майже 0,5 кг наркотиків.

Про це 11 січня інформує Коростенське районне управління поліції.

«10 січня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 46-річного чоловіка. У результаті у господарській будівлі виявили висушені рослини, попередньо – нарковмісні коноплі.Такі заходи були зумовлені отриманою оперативниками кримінального блоку поліції про ймовірні незаконні оборудки із забороненими речовинами. Тож дізнавачі відділу поліції № 1 (м. Овруч) Коростенського райуправління розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. За словами господаря такі запаси – це марихуана, призначена для його особистого вжитку», - йдеться в повідомленні.

Виявлене поліцейські вилучили та направили на відповідне експертне дослідження.

Відповідно до чинного законодавства, чоловікові може загрожувати штраф від 1 000 до 3 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, 10 січня правоохоронці повідомили про те, що завершили розслідування діяльності групи наркодилерів: перед судом постануть четверо житомирян, які продавали наркотики, виготовлені у квартирі-лабораторії.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 4 січня 2024 року правоохоронці виявили трьох громадян з наркотиками. Одного чоловіка, який дивно поводився, помітили на трасі, а двох – на вулицях Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція марихуана наркотик обшук Овруч  
Матеріали по темі