Суспільство

Автошляхи держзначення у Житомирській області від льоду обробляють реагентами: працюють дорожники та майже 30 спецмашин

18 January 2024, 10:40

На дорогах держзначення Житомирської області ліквідовують зимову слизькість після крижаного дощу.

Про це 18 січня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Минулої ночі на території Житомирщини випав мокрий сніг та крижаний дощ. Опади за лічені хвилини перетворювалися на лід. Тож для забезпечення безпечного руху транспорту на дорогах державного значення області працює 39 дорожників та 26 спецмашин. Наразі дорожнє покриття мокре, оброблене реагентами. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають. Синоптики повідомляють, що сьогодні вдень, 18 січня, буде вітряно, можливі опади, температура повітря прогріється до +5 градусів. Просимо водіїв бути обачними під час руху та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху», - йдеться в повідомленні.

В Агентстві відновлення працює цілодобова гаряча лінія, де можна отримати інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами державного значення: +38 067 400 60 80.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь за номерами: 101, 102 та 103.

Нагадаємо, станом на 15 січня снігоприбиральна техніка працювала на автошляхах Житомирської області працювала три доби поспіль. На дорогах держзначення були залучені 65 дорожників та працює 52 спецмашини.

За добу 14 січня у Житомирській області випало близько 30 сантиметрів снігу: 14 січня проїзд дорогами держзначення області забезпечено.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2024 року у Житомирі дорожники ліквідовували наслідки нічного снігопаду. Снігоприбиральна техніка працювала цілодобово, а на міські дороги висипали майже 130 тонн піскосуміші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг дощ лід держзначення снігоприбиральна техніка зима ожеледиця відлига дощ реагент  
Матеріали по темі