Події

Вигнав з будинку та вдарив сокирою: конфлікт між двома чоловіками у райцентрі Житомирської області закінчився лікарнею

22 January 2024, 13:04

У Бердичеві поліція затримала чоловіка, який вдарив сокирою сусіда.

Про це 22 січня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«21 січня до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про завдання тілесних ушкоджень містянину. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що в одному помешканні проживають дві родини. Цього дня 37-річний та 45-річний сусіди вживали спиртне. За якийсь час між ними виник конфлікт та бійка, після чого молодший вигнав з будинку старшого товариша», - йдеться у повідомленні.

За попередніми відомостями, чоловік згодом почув, як розбилося одне з вікон, тож взяв до рук сокиру та пішов перевірити, що відбувається. Він побачив, що таким чином додому намагається потрапити вигнаний ним сусід. Чоловік вдарив його і той впав.

Травмованого 45-річного чоловіка ушпиталили до нейрохірургічного відділення житомирської лікарні.

Причетного до події містянина поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України) та обрання запобіжного заходу.

У межах досудового розслідування триває встановлення всіх обставин події. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, 6 січня на Олевщині під час сварки чоловік з ножем напав на дружину. Унаслідок конфлікту 51-річна жінка потрапила до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 9 жовтня 2023 року поблизу одного з житлових комплексів у мікрорайоні Крошня чоловік з ножем та сокирою намагався вбити свого знайомого просто посеред вулиці. 13 жовтня пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що чоловіка взяли під варту без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція сокира замах на вбивство замах конфлікт сусід будинок Бердичів 
Матеріали по темі