Економіка

Підсумки останньої хвилі «Власна справа» за минулий рік: 359 українців отримають гранти, з них 22 – жителі Житомирської області

24 January 2024, 10:15

«Власна справа»: за підсумками останньої хвилі 2023 року (подані заяви в період з 18 по 31 грудня) 359 українців отримають гранти до 250 тисяч гривень. У числі грантерів і 22 жителі Житомирщини.

Про це 23 січня повідомила Житомирська обласна служба зайнятості.

«За статистикою щодо ухвалених рішень у 2024 році лідирує Львівщина (11% загальної кількості позитивних рішень), а Житомирщина з показником 8% входить у ТОП-7 регіонів разом з Вінничиною, Київщиною, Рівненщиною і Харківщиною», - зазначають у центрі зайнятості.

Детальніше - в інфографіці:


Інформація про послугу тут: https://n9.cl/hz7tq

Нагадаємо, підсумки за програмою «Власна справа», підбиті Державним центром зайнятості за період з 20 листопада по 17 грудня, виявились дуже результативними для Житомирщини. Адже кількість схвалених заявок від подавачів з нашої області була найбільшою: 26 із 248-ми. Минулого разу Житомирщина навіть випередила постійних лідерів проєкту – Львівщину та Київщину, хоча в загальних підсумках за рік посідає 7 місце з-поміж регіонів України.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська державна служба зайнятості ухвалила чергові рішення щодо надання мікрогрантів на розвиток бізнесу за заявами, які подавались у період з 20 листопада по 17 грудня 2023 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. За кількістю переможців Житомирщина – на І місці серед регіонів України. Загалом за той період в Україні за програмою «Власна справа» були ухвалені чергові рішення в наданні мікрогрантів – ще 248 заявників отримають майже 60 млн грн на початок або розвиток бізнесу, що передбачає також створення 541 нового робочого місця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грант мікрогрант центр зайнятості ЦЗ грант бізнес Власна справа 
Матеріали по темі