Суспільство

До 15 сантиметрів снігу: за ніч шістдесят дорожників Житомирської області боролися на трасах із наслідками повернення зими

9 February 2024, 12:12

На Житомирщині проїзд дорогами державного значення забезпечено.

Про це 9 лютого повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«За кілька годин минулої ночі на території області випало близько 15 сантиметрів снігу, температура повітря знизилась до -2 градусів. Сталий проїзд у нічну пору доби забезпечували 60 дорожників, працювало 37 комбінованих дорожніх механізмів та 16 навантажувачів. Станом на ранок, 9 лютого, подекуди на території області дрібний сніг, проїзд дорогами держзначення забезпечено, місцями снігова каша. Роботи з очищення залишків снігу з автошляхів та узбіч й обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами тривають», - йдеться в повідомленні.

У Службі відновлення закликають водіїв бути уважними та обережними під час руху, обирати безпечну швидкість, уникати ризикованих маневрувань та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

Нагадаємо, у нічну зміну, з 8 на 9 лютого, на дорогах Житомира працювали 6 піскорозкидачів та 2 навантажувачі. А ввечері 8 лютого Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області попередила, що на область насувається негода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі