Суспільство

У Житомирі надзвичайники відкривали двері у квартирі, де зачинилися дитина, а в області гасили пожежу та проводили рятувальні роботи

11 February 2024, 14:15

Упродовж доби ліквідовано 1 пожежу та здійснено 4 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це 11 лютого повідомляє ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«Зокрема, за 20 хвилин вночі бійці ДСНС ліквідували займання у приватному житловому будинку в м. Коростишів, внаслідок якого в оселі вигоріли речі домашнього вжитку. Також рятувальники провели аварійні роботи з прибирання дерева, що впало на дорогу у с.Рижани Хорошівської територіальної громади та вилучили вантажівку з кювету у с. Білокамінка Овруцької громади», - йдеться в повідомленні.

Крім того, двічі підрозділи ДСНС виїжджали для надання допомоги у нестандартних ситуаціях.

«Зокрема, у Житомирі проводились аварійні роботи по відкриванню вхідних дверей до квартири, у якій зачинилася малолітня дитина. А у м. Бердичеві соцпрацівник прийшов провідати підопічну 84 - річну бабусю, але зв'язатися з нею ніяк не міг. На місце події, окрім рятувальників, прибули і поліцейські. Аби потрапити у помешкання, бійці ДСНС провели аварійні роботи і відчинили віконну раму, по тому фахівець нацполіції дістався до бабусі. Жінка знаходилася у кімнаті на підлозі у притомному стані. На місце події було викликано медиків, які прийняла рішення про її подальшу госпіталізацію», - повідомляють рятувальники.

Рятувальники допомогли транспортувати пацієнтку до автомобіля швидкої допомоги

Нагадаємо, у Житомирській області за добу 8 лютого рятувальники двічі надавали допомогу водіям через негоду. А в селі Йосипівка Коростенського району рятувальники допомагали відбуксирувати «швидку», яка їхала на виклик до пацієнта.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 5 лютого 2024 року житомирські рятувальники прибрали 5 повалених дерев, відкачали воду з будинків та врятували замкнених у квартирі людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник пожежа дерево двері допомога надзвичайник  
Матеріали по темі