Події

Зникло навіть дитяче ліжечко: у райцентрі Житомирської області упіймали двох чоловіків, які обікрали квартиру

12 February 2024, 16:13

Обікрали квартиру, поки власниця перебувала за кордоном: поліцейські встановили причетних до крадіжки у Коростені.

Про це 12 лютого повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«Днями до поліції надійшло звернення 37-річної містянки про зникнення з її квартири практично всієї побутової техніки, меблів та іншого цінного майна. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Поліцейські з’ясували, що майже п’ять місяців жінка знаходилася за кордоном, а днями повернулась додому. Зайшовши у власне житло, вона його не впізнала: з помешкання зникло майже все, навіть дитяче ліжечко, вбудована техніка, посуд та верхній одяг», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що у квартирі пошкоджене вікно: саме цим шляхом до неї потрапили зловмисники.

«Оперативники кримінальної поліції у ході розшукових дій встановили причетних до події. Ними виявилися двоє жителів міста, 28 та 36 років. Старший з них раніше вже раніше був засуджений. Відтак, слідчі райуправління встановлюють обставини крадіжки у межах розпочатого досудового розслідування за ч. 4 ст. 185 КК України», - розповідають правоохоронці.


Фото: Коростенське районне управління поліції

За вчинене законодавством передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Наразі проводяться заходи зі встановлення місцеперебування краденого майна.

Нагадаємо, 11 лютого Звягельські поліцейські розшукали причетного до крадіжки чоловіка, який викрав харчові продукти зі школи-інтернату.

Як повідомляв Житомир.info, кримінальні гастролі киянина завершилися у Житомирі: поліцейські викрили причетного до серії крадіжок з приватних будинків. Про це 20 грудня 2023року інформує Житомирське районне управління поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадій злодій крадіжка квартира поліція Коростень  
Матеріали по темі