Суспільство

Бійці ДСНС рятували пенсіонерку із зачиненої квартири у райцентрі, а в помешканні у Житомирі виявили тіло власниці

14 February 2024, 14:56

У Бердичеві рятувальники за допомогою лому та кувалди відчинили двері квартири, де знаходилася пенсіонерка, яка має проблеми зі здоров’ям.

Про це 14 лютого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«13 лютого о 16:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкриванні дверей квартири одного з бердичівських будинків. Власниця квартири після перенесеного інсульту знаходилася у ванній кімнаті та самостійно пересуватися не могла. Двері в оселю були зачинені зсередини і тому її доглядальниця не могла потрапити в оселю», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою лому та кувалди відчинили двері помешкання та зайшли в квартиру. Від допомоги медиків господарка відмовилася.

Подібну допомогу з відкривання дверей надавали рятувальники вчора й у Житомирі, де виявили померлу власницю квартири. Того ж дня у м. Коростишів Житомирського району підтопило підвал багатоквартирного житлового будинку. Рятувальники застосували мотопомпу та пожежний автомобіль і відкачали там близько 3 куб. м води.

Нагадаємо, 11 лютого пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області інформувала, що впродовж доби у Житомирі надзвичайники відкривали двері у квартирі, де зачинилися дитина. А у Бердичеві працівники ДСНС рятували із закритої квартири 84-річну бабусю.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2024 року за трьома адресами бійці ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи з відкривання вхідних дверей до квартир, мешканці яких перебували у непритомному стані або не могли самостійно пересуватися і потребували невідкладної допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник двері лом кувалда квартира дім пенсіонерка 
Матеріали по темі