Суспільство

Працює спецтехніка: з 4 години ранку дороги держзначення Житомирської області обробляють протиожеледними реагентами

20 February 2024, 10:29

На Житомирщині сніжить: для недопущення ожеледиці дорожники проводять обробку доріг держзначення реагентами.

Про це 20 лютого інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Мінлива лютнева погода минулої ночі пригостила Житомирщину снігом та морозом. З четвертої години ранку на дорогах державного значення області працює дорожня техніка. Для проведення обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами задіяно 18 дорожників та 12 спецмеханізмів. Першочергову увагу зосереджуємо на дорогах міжнародного значення, мостах, шляхопроводах, спусках, підйомах, естакадах», - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 20 лютого, вдень можливі мокрий сніг та дощ. Вітер південний, 7-12 м /с. Температура 0..+5°. Про це інформують синоптики.

«Просимо водіїв зважати на погодні умови під час руху, дотримуватися безпечних дистанції та швидкості, користуватися пасками безпеки та бути уважними на дорозі», - наголошують дорожники.

Нагадаємо, у Житомирській області з 12 по 18 лютого 7 бригад підрядних організацій ліквідовували аварійні вибоїни на трьох міжнародних дорогах області.

Як повідомляв Житомир.info, за кілька годин уночі 9 лютого 2024 року на території області випало близько 15 сантиметрів снігу. Сталий проїзд у нічну пору доби забезпечували 60 дорожників, працювало 37 комбінованих дорожніх механізмів та 16 навантажувачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД ожеледиця ПОМ реагент дорога обробка держзначення спецтехніка  
Матеріали по темі