Суспільство

На чемпіонаті України з пауерліфтингу з жиму лежачи житомирські спортсмени здобули три «золота»

4 March 2024, 10:50

На чемпіонаті України з пауерліфтингу з жиму лежачи серед усіх вікових груп спортсмени збірної команди Житомирської області здобули три перемоги.

Про це ввечері 1 березня повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Пауерліфтери Житомирщини черговий раз продемонстрували високий рівень спортивної підготовки! Сьогодні, у м. Коломия, завершився Чемпіонат України з пауерліфтингу з жиму лежачи серед усіх вікових груп, на якому спортсмени збірної команди Житомирської області з пауерліфтингу вибороли 3 золотих медалі!», - йдеться у повідомленні.

Отже, наші чемпіони:

  • Колеснікова Ірина - жінки до 84 кг (жим 110кг)
  • Баленков Андрій - чоловіки до 83 кг (жим 250 кг)
  • Дрозд Богдан - чоловіки до 93 кг (жим 240 кг).

Також, окрім призового місця, Дрозд Богдан виконав норматив відповідного рівня та отримав звання Майстра спорту України.

Ще одна спортсменка Косенко Нелля, змагаючись у відкритій категорії посіла 5 місце з результатом жиму 70 кг.

За результатами змагань всі наші спортсмени пройшли відбір та вибороли право змагатись на чемпіонаті Європи з жиму лежачи серед усіх вікових груп, що відбудеться 05-11.08.2024 року в Туреччині.

Нагадаємо, з 18 по 24 лютого у м. Коломия відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу на якому спортсмени Житомирської області здобули три медалі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що пауерліфтери Житомирської області здобули Кубок України з жиму лежачи та «срібло» Кубку України 2023.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання чемпіонат пауерліфтинг 
Матеріали по темі