Суспільство

Дороги держзначення, небезпечні ділянки та мости у Житомирській області вночі обробили протиожеледними сумішами

13 March 2024, 10:08

Дороги державного значення, мости, підйоми, спуски та аварійно-небезпечні ділянки автошляхів у Житомирській області вночі обробили протиожеледними сумішами.

Про це 13 березня інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«На Житомирщині березневий сніг вивів на дороги держзначення спецтехніку. Циклон з мокрим снігом та приморозками вночі вже другу добу панує на території Житомирської області. Для недопущення утворення льоду на автошляхах державного значення минулої ночі працювала дорожня спецтехніка. У першу чергу проводили обробку протиожеледними сумішами аварійно-небезпечних ділянок, мостів, шляхопроводів, підйомів та спусків. Це ті місця, де можливе утворення льодяної кірки навіть при незначному зниженні температури повітря. Контролюємо стан дорожнього покриття та чергуємо біля техніки, аби, при потребі, без зволікань виїхати на дороги. За прогнозами синоптиків сьогодні вдень ще сніжитиме з дощем, вдень температура повітря прогріється до +5 градусів, але вже завтра, 14 березня, опадів не обіцяють, а середньодобова температура поступово підвищуватиметься. Просимо водіїв зважати на погодні умови, не маневрувати ризиковано та дотримуватися безпечного швидкісного режиму», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 7 березня у Житомирській області на дорогах державного значення ліквідовували ями, прибирали та встановлювали дорожні знаки.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 20 лютого 2024 року фахівці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області обробляли дороги держзначення реагентами для недопущення ожеледиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога автошлях сніг реагент спецтехніка ожеледиця  
Матеріали по темі