Суспільство

Рятувальники витягли з бездоріжжя вантажівку та прибрали дерево, яке впало на авто й перекрило дорогу у Житомирській області

21 March 2024, 12:11

Житомирська область: упродовж доби рятувальники вилучили вантажівку з бездоріжжя та прибрали дерево, яке впало на автомобіль.

Про це 21 березня Житомир.info повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«21 березня о 03:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню вантажівки з бездоріжжя в смт Чуднів. На місці події рятувальники за допомогою тросу відтягнули вантажівку на асфальтовано дорогу, після чого водій продовжив рух. А вже о 06:00 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення від поліцейських, що необхідна допомога по прибиранню дерева, яке перекрило рух на автодорозі поблизу смт Хорошів Житомирського району», - йдеться в повідомленні.

На місці події стало відомо, що дерево, яке впало, не тільки перекрило рух в обидві сторони, але й пошкодило легкову автівку. Рятувальникам знадобилось 15 хвилин, аби розрізати та прибрати дерево з проїжджої частини. Також бійці ДСНС зрізали ще одне дерево, що теж могло впасти на дорогу.

Нагадаємо, уночі 14 березня у Житомирі рятувальники вивільнили легковик, який загруз біля обриву.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 17 лютого 2024 року у с. Кропивня Брониківської громади рятувальники допомагали відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги з хворою людиною, який застряг на ґрунтовій дорозі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник вантажівка бездоріжжя буксир впало дерево авто дорога  
Матеріали по темі