Суспільство

Дорожники ліквідовують наслідки негоди на автошляхах державного значення у Житомирській області

4 April 2024, 15:47

Після шквального вітру на Житомирщині дорожники прибирали повалені дерева та вирівнювали дорожні знаки.

Про це 4 квітня інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Днями на території області спостерігались пориви вітру до 20 метрів за секунду. Внаслідок негоди на дороги державного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та інші впали повалені дерева. Працівниками підрядних організацій перешкоди були оперативно прибрані, аби забезпечити безпечний проїзд автотранспорту», - йдеться в повідомленні.

Крім того, проводяться роботи з вирівнювання дорожніх знаків через пошкодження штормовим вітром.

«На території області вітер вщух, завтра, 5 квітня, вночі можливі приморозки, а вдень короткочасний дощ. Про це повідомляє Житомирський обласний гідрометцентр.Вітер по області очікується незначний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від +4 до -1°, вдень +11..+16°.Звертаємось до водіїв з проханням бути уважними та обережними під час руху та неухильно дотримуватися ПДР», - наголошують у Службі.

Нагадаємо, 2 квітня на дорогах державного значення та зупинках громадського транспорту працівники Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області проводять благоустрій та прибирають сміття.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 2024 року у Житомирській області на дорогах державного значення ліквідовували ями, прибирали та встановлювали дорожні знаки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД негода дерева знак наслідки  
Матеріали по темі