Місто

Під час комендантської години житомирські патрульні виявили у водійки Volkswagen арбалет

23 April 2024, 13:52

Вночі у Житомирі на вулиці Покровській патрульні виявили у водійки зброю.

Про це 23 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, під час дії комендантської години, на вулиці Покровській інспектори зупинили авто Volkswagen. Під час перевірки документів водійка помітно нервувала. На запитання, чи має заборонені речі, чітко відповісти не могла та хотіла якнайшвидше завершити розмову з патрульними. Тож згідно зі ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", ми провели поверхневу перевірку авто та виявили предмет, схожий на зброю, а саме арбалет. Жодних дозвільних документів громадянка не надала», - йдеться у повідомленні.

Для з’ясування обставин події, вилучення ймовірної зброї та надання правової кваліфікації діям громадянки, інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, наприкінці лютого правоохоронці виявили на вул. Великій Бердичівській в Житомирі у водія пістолет та набої. Ще один пістолет того ж дня виявили ТОРівці у чоловіка на вул. Покровській під час відпрацювання виклику про бійку.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2024 року у Звягелі правоохоронці затримали чоловіка, який на вулиці хотів продати пістолет за 20 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція водій зброя арбалет комендантська година 
Матеріали по темі