Місто

У Житомирського водоканалу бракує техніки, аби закінчити ремонтні роботи на Східній до кінця квітня

7 April 2016, 14:03

У КП «Житомирводоканал» бракує техніки, аби закінчити ремонтні роботи на вулиці Східній до кінця квітня.

Про це Житомир.info розповів директор КП «Житомирводоканал» Михайло Ничипорук.

«Дійсно так, вулиця Східна буде перекрита ще до кінця травня. Там дуже складні роботи, ми ведемо заміну колектора, який діє і по якому ідуть стоки. Якщо б його можна було б переключити і стоки не пускати, то може б ми це і швидше зробили б. Технологічно це не виходить, тому треба виконувати ці роботи при діючому колекторі. Тобто, розкопується, зрізається верх труби і кладеться в середину меншого діаметру поліетиленова труба, з’єднується, і ось так ми рухаємося. Техніки не вистачає, тому що у нас техніка стара, і крім таких колосальних робіт, ми ще робимо всю іншу поточну: і мережі водопроводу, і мережі каналізації. І ще плюс на цих глубинах дуже небезпечні роботи. Нам виділили 1 млн 495 тис. грн, по кошторису ми в їх вкладемося: це і на благоустрій, і на труби, і на роботи, і на все», – розповів Михайло Ничипорук.

Нагадаємо, 29 березня директор водоканалу розповідав про те, що ремонт колектора на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня у Житомирі на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби  до кінця березня.

За цей час на цьому відрізку дороги сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. 13 березня «Волгу», яка в’їхала у розкопану комунальниками яму, тягли підйомним краном. Під ранок 16 березня, в цю яму ледь не влетів ще один автомобіль.

3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі