Влада

Заступник комбата патрульної поліції Житомира поскаржився на нічні клуби

2 June 2016, 09:45

2 червня о 9.00 розпочалося чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. На засідання зареєструвалися 12 членів виконкому. Перед початком засідання міський голова Сергій Сухомлин надав слово заступнику комбата УПП в місті Житомирі ДПП Сергію Рудзінському..

«Хотів би поспілкуватися на тему співпраці поліції і виконавчого комітету. На сьогоднішній день ми вже маємо 170-180 викликів за 12 годин. Рівень довіри росте. Інформування про роботу поліції невелике, ми займаємося не тільки правопорушеннями по аваріях, ми реагуємо на всі виклики 102. Хочу також наголосити, що багато викликів і скарг надходить на нічні клуби такі як «Максимум», «РІО», «Індіго», «Каньйон», «Феміна». Кількість викликів зашкалює. Хотілось з вашою допомогою вплинути на ці заклади. А також, аби різні підприємства об'єднали місця для паління. Наша задача повернути довіру громадян до поліції», – сказав Сергій Рудзінський.

Мер Житомира запевнив, що ці проблеми треба вирішувати, і якщо викликів не поменшає, то варто виносити питання про зміну режиму роботи нічних клубів.

«Ми зустрічалися минулого тижня. Є проблемні місця. Хочемо запросити власників цих закладів, хочемо аби вони поставили камери, якщо кількість викликів не зменшиться в нічних клубах, то ми будемо виносити питання, аби змінити їх режим роботи. І тоді вони з нічних закладів стануть просто кафе. Деякі власники дійшли до того, що зробили таку послугу, як вивіз кальяну в парк, тобто курять і в парках. Це проблема, її також треба вирішувати»,- сказав Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року батько 17-річного юнака, якому охоронець нічного клубу зламав щелепу, звернувся за допомогою до комісії Житомирської облради. У нічному клубі говорили, що юнака охорона не била, а вивела з приміщення за непристойну поведінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі