Місто

У Житомирі активісти мітингували за сквер Героїв України в центрі міста

3 July 2016, 14:52

У Житомирі на розі вулиць Київська-Театральна кілька десятків людей зібралися, щоб підтримати ідею створення на цьому місці скверу Героїв України.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 3 липня написала журналіст «Радіо Свобода», помічник народного депутата Борислава Розенблата Юлія Чепюк.

«На розі вулиць Київської та Театральної розпочався мітинг на підтримку Скверу Героїв України. Житомиряни рішуче проти того, аби в історичному центрі міста будували АТБ», - пише Юлія Чепюк.

За її інформацією, колишні бійці батальйону «Айдар», які виступають проти облаштування скверу, діють за погодженням з міською владою.

Нагадаємо, ввечері 29 червня на розі Київської-Театральної з’явилися чоловіки у військовій формі і поставили там залізний вагончик: вони проти скверу, бо на цьому місці можуть побудувати будинок з квартирами для учасників АТО.

Як повідомляв Житомир.info, після того, як скандальний каркас магазину «АТБ» в жовтні 2014 року демонтували, в центрі Житомира залишився пустир, який і досі не можуть облаштувати. У квітні 2016 активісти почали готувати майданчик для створення на цьому місці «Скверу Героїв України» і зараз збирають кошти.

 

Фото зі сторінки Юлії Чепюк

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі