Місто

Директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» прокоментував появу зеленого паркану на Київській, 6

5 July 2016, 11:03

Скандальну ділянку на Київській, 6 у Житомирі огородили зеленим парканом. Інспекцію з благоустрою про будівництво ніхто не повідомляв.

Про це Житомир.info розповів директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвінський.

«Ми до нього ніякого відношення не маємо. Приватна ділянка, вона знаходиться в судах. Ми нікому ніяких дозволів на порушення благоустрою не давали так як, щоб давать порушення на благоустрій, треба дать якусь документацію, якийсь проект, а все що там робиться це самовільно робиться. Кожну будівельну організацію ми змушуємо, щоб вони обгороджували свій участок, там де вони працюють. Ніколи в нас не заборів, не вагончиків не було, ми до цього ніякого відношення не маємо. Якщо це будівництво, то зобов’язані нас повідомляти, а зараз там активісти міняються, і нас ніхто ні про що не повідомляв. Якщо є рішення виконавчого комітету, тоді ми тільки маємо право робити демонтаж. Нічого ми не маємо права робити без рішення виконавчого комітету», – сказав Юрій Юзвінський.

Нагадаємо, 4 липня кілька десятків громадських активістів зібрались в Житомирській міській раді, щоб обговорити ініціативу створення на розі вулиць Київська та Театральна скверу Героїв України.

Як повідомляв Житомир.info, після того, як скандальний каркас магазину «АТБ» в жовтні 2014 року демонтували, в центрі Житомира залишився пустир, який і досі не можуть облаштувати. У квітні 2016 активісти почали готувати майданчик для створення на цьому місці «Скверу Героїв України» і зараз збирають кошти. Ввечері 29 червня на розі Київської-Театральної з’явилися чоловіки у військовій формі і поставили там залізний вагончик: вони проти скверу, бо на цьому місці можуть побудувати будинок з квартирами для учасників АТО. На розі вулиць Київська-Театральна 3 липня кілька десятків людей зібралися, щоб підтримати ідею створення на цьому місці скверу.

Фото зроблені 24 червня 2016 року

Фото зроблені 5 липня 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі