Події

В одному з сіл Житомирської області ВАЗ збив двох пішоходів і втік з місця ДТП

9 July 2016, 09:51

 8 липня у с. Квітневому Попільнянського району Житомирської області сталася ДТП, у результаті якої від отриманих травм загинув 37-річний місцевий житель. Також госпіталізований 23-річний мешканець цього ж села. Водій ВАЗівки, який здійснив наїзд на пішоходів, з місця події втік. Поліцейські встановили особу чоловіка та за кілька годин затримали його разом з авто.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася на центральній вулиці с. Квітневого (Жовтневого) близько 10.40. Працівники слідчо-оперативної групи Попільнянського відділення поліції, які прибули на місце події, з’ясували, що у пішоходів, які рухались узбіччям дороги, ззаду в’їхав автомобіль ВАЗ, водій якого, не зупиняючись після ДТП, з місця пригоди зник. Від отриманих тілесних ушкоджень на місці загинув 37-річний місцевий житель, 23-річного односельця з переломом та травмою живота було доставлено до лікарні. За зібраними речовими доказами та свідченнями очевидців, поліцейські визначили коло осіб, ймовірно причетних до події. Перевіряючи отриману інформацію, уже за кілька годин правоохоронці встановили чоловіка, причетного до ДТП.

Як розповів начальник Попільнянського відділення поліції Сергія Рябушенко, 25-річний молодик перебував за місцем проживання з видимими ознаками алкогольного сп’яніння. Після затримання його було освідувано щодо вживання спиртного.Транспортний засіб з пошкодженнями, характерними для ДТП, знаходився у гаражі домогосподарства. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП. Чоловікові загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені Житомирської області 3 липня ВАЗ врізався в дерево. Водій – місцевий житель 1994 року народження, помер у лікарні, пасажирка автомобіля отримала травми.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі