Суспільство

У Житомирській області обсяг ремонтних робіт на дорогах виконаний на 69%, - Служба автодоріг

12 July 2016, 16:42

У Житомирській області при річному фінансуванні у 103,6 млн грн дорожники виконали обсяг підрядних робіт на 69%.

Про це Житомир.info 12 липня повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«У Житомирській області станом на початок липня 2016 року ліквідовано більше 133 тисяч квадратних метрів ямковості на дорогах державного значення та 80 тис. кв. м - на дорогах місцевого значення. Підрядними організаціями виконуються послуги з експлуатаційного утримання доріг, куди входять і роботи з ліквідації ямковості. При цьогорічному обсязі у 103,6 млн грн Службою вже виконаний обсяг підрядних робіт на 69%», - інформує прес-служба.

Роботи відбуваються в межах виділеного фінансування, за кошти державного бюджету.

За повідомленням САД, в переважній більшості підрядні організації використовують у роботі гарячий асфальтобетон, працюють і методом просочення та чорним щебенем та струменевим методом. Для запобігання подальшого руйнування дорожніх конструкцій на автодорогах загального користування державного значення з початку року вже ліквідовано 7650 погонних метрів тріщин.

У САД також повідомляють про початок робіт із середнього поточного ремонту автодорожнього полотна в напрямку Бердичева та завершення ремонту шляхопроводу в Коростенському районі.

«Згідно з бюджетною програмою та додатком до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року, Житомирська область отримала 187 млн грн, з яких на експлуатаційне утримання - 103,6 млн грн. та 84 мільйони – на об’єкти поточного середнього ремонту. Крім того, під час засідання Уряду, яке відбулось 8 червня 2016 року, було затверджено три документи щодо додаткового фінансування дорожньої галузі у поточному році за умови співфінансування з місцевих бюджетів», - зазначає прес-служба САД в області. 

Як повідомляв Житомир.info, на обстеження мостів та шляхопроводів у Житомирській області збираються потратити майже 560 тис. грн. У січні 2016 року київська фірма виграла два тендери на 21 млн грн на ремонт доріг у Житомирській області. У червні 2016 року Служба автодоріг в Житомирській області повідомила, що виконала доручення Прем’єр-міністра про ямковий ремонт. У липні цього року депутати Романівської районної ради поскаржилися прем’єр-міністру України на погану якість ремонту доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі