Влада

Уряд реорганізував житомирський сектор Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО, який очолює «кіборг»

25 July 2016, 13:53

Кабмін погодив реорганізацію територіальних органів Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Відповідну постанову прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 22 липня.

«Уряд реорганізував територіальні органи Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Територіальні органи як самостійні сектори апарату даної Служби у кожній області об'єднано у п'ять міжрегіональних територіальних органів (Західний і Східний відділи; Південний, Північний і Центральний сектори) і створено окремі сектори у Київській області та м. Києві в межах передбаченої граничної чисельності працівників апарату Служби. До слова, для забезпечення відповідності вимогам Закону України «Про державну службу» зменшено кількості посад державної служби категорії «Б». Реорганізація дасть змогу оптимізувати структуру Служби та оперативно впливати на стан розв'язання в регіонах питань, пов'язаних із соціальним захистом ветеранів війни та учасників антитерористичної операції», - йдеться у поясненні до постанови на Урядовому порталі.

Відповідно до постанов, у Центральний міжрегіональний сектор об’єднають сектори у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції була утворена постановою КМУ від 14 серпня 2014 року.

«Установити, що Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції реалізує державну політику у сфері соціального захисту ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, зокрема щодо забезпечення їх адаптації та психологічної реабілітації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації, забезпечення житлом ветеранів війни, надання їм освітніх послуг, соціальної та професійної адаптації військовослужбовців, які звільняються з військової служби, інших учасників антитерористичної операції та осіб, звільнених з військової служби, організації їх поховання», - зазначено у документі.

На сайті Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО є інформація про працівників сектору у Житомирській області: Логінов Валерій Володимирович – завідувач сектору, Кравчук Руслан Вікторович – головний спеціаліст сектору.

Як повідомляв Житомир.info, Валерій Логінов з позивним «Аскольд» в складі 4 роти 2 батальйону 95-ї бригади захищав Донецький аеропорт. Був демобілізований в березні 2015 року, зараз очолює громадську організацію «Бойове братерство ветеранів АТО» та благодійний фонд «Бойове братерство Кіборгів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі