Влада

Голова ради стейкхолдерів Житомирської ОДА очолить комісію з атестації дитячих таборів

15 August 2016, 13:49

Заступника голови обласної державної адміністрації, голову ради професійної освіти (стейкхолдерів) Житомирської облдержадміністрації Ярослава Лагуту, який також очолює кілька робочих груп при ОДА, призначено головою атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського «Про склад атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку» від 3 серпня днями з’явилося на офіційному сайті ОДА.

«1. Затвердити склад атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що додається.
2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.», - йдеться у розпорядженні.

Список з 4 членів комісії очолює заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута:

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2015 року Лагута очолив робочу групу з питань забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців, а в квітні 2016 р. -  робочу групу з вивчення стану додержання чинного законодавства щодо організації благодійної діяльності в органах освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі