Події

У Бердичеві повідомляють про пожежу 20 га поля неподалік міста

16 September 2016, 16:10

У селі Скраглівка Бердичівського району Житомирської області, яке знаходиться на відстані 7 км від районного центру, зранку 16 вересня почало горіти поле.

Станом на 12.00 згоріло близько 20 га поля, на допомогу залучали військових, - повідомляє Бердичівський погляд.

«Пожежа виникла неподалік від військового полігону. На допомогу пожежникам вирушили й армійці», - інформує сайт.

Інтернет-видання повідомляє також про займання сухої трави у селищі Гришківці під Бердичевом. За даними сайту, вогонь спалахнув неподалік від газової заправки.

На сайті управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області станом на 16 вересня є дані про 37 пожеж, які зареєстровані на території області минулої доби. Про пожежу під Бердичевом даних немає.

За прогнозами Укргідрометцентру,  17-19 вересня в Житомирській області утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.  

Як повідомляв Житомир.info, 11 вересня поблизу села Оліївка Житомирського району рятувальники гасили загорання сухої трави, яке могло перекинутися на заправку. 13 вересня активісти в соцмережі повідомляли про лісову пожежу на Новоград-Волинському полігоні, проте у військовій частині інформацію спростували. 15 вересня  місцеві лісівники повідомили про організацію цілодобового посиленого патрулювання території, яка межує з полігоном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі