Політика

Прес-служба житомирської «Батьківщини» офіційно заявляє, що тільки вона знає про заходи за участі Лабунської

18 October 2016, 14:15

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» 18 жовтня оприлюднила офіційне повідомлення щодо заходів за участю екс-голови облради Анжеліки Лабунської.

«Останнім часом в різних ЗМІ і соціальних мережах стали з'являтися повідомлення про участь глави Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліки Лабунської в прес-конференціях та інших публічних заходах, що не відповідає дійсності та вводить в оману представників ЗМІ. Щоб уникнути непорозумінь, нагадуємо, що інформація про всі публічні заходи, в яких бере участь Анжеліка Лабунська, і відповідні запрошення на них для журналістів, поширюється виключно прес-службою Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина». З усіх питань, щодо дат і часу проведення прес-конференцій, співробітники прес-служби Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» інформують ЗМІ самостійно, без участі представників громадських організацій або інших політичних партій», - йдеться у повідомленні.

Очевидно, приводом для подібних повідомлень партійної прес-служби став анонс щодо участі Анжеліки Лабунської у прес-конференції: «Заява представників місцевого самоврядування щодо політичних репресій та дій правоохоронців», розповсюджений ввечері 17 жовтня.

Лист з редакційної пошти сайту

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську (ВО «Батьківщина») у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. Після цього головою облради обрали представника Блоку Петра Порошенка Володимира Ширму. 29 жовтня Лабунська зібрала прес-конференцію, де повідомила про подальші плани щодо своєї  діяльності та дій опонентів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі