Влада

Новий голова Житомирської облради змінив склад робочої групи з питань використання майна

29 October 2016, 13:21

Новий голова Житомирської облради Володимир Ширма змінив склад робочої групи з питань використання майна.

Відповідне розпорядження він підписав 27 жовтня.

«У зв’язку зі зміною керівництва обласної ради, відповідно до рішення обласної ради від 08.09.11 № 266 «Про Положення про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, внесеними рішеннями обласної ради від 24.12.15 № 59, від 26.01.16 № 124, та з метою надання в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області затвердити новий склад робочої групи», - йдеться у документі, опублікованому на сайті обласної ради.

Замість екс-голови облради Анжеліки Лабунської тепер робочу групу очолює Володимир Ширма, заступник голови робочої групи – заступник голови облради Максим Вілівчук, який до цього у якості депутата був членом робочої групи.

Зі складу виключили депутата Сергія Крамаренка, який на сесії облради 26 жовтня був обраний першим заступником голови обласної ради. Натомість у робочій групі тепер є його колега по фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Романський.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську (ВО «Батьківщина») у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. Після цього головою облради обрали представника Блоку Петра Порошенка Володимира Ширму.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі