Влада

Т. в. о. декана СПФ Житомирського університету ім. Франка захоплюється йогою і танцями живота

7 November 2016, 12:26

У Житомирському державному університеті ім. Франка обрали тимчасового декана соціально-психологічного факультету.

Про це 7 листопада повідомив офіційний сайт ЖДУ.

«У головній конференц-залі ЖДУ розпочалось чергове засідання ректорату, під час якого представили нового тимчасово виконуючого обов’язки декана соціально-психологічного факультету — Тетяну Вікторівну Боцян.

Тетяна Боцян — кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і адміністрування соціально-психологічного факультету, у своєму активі має 45 публікацій. На посаді т. в. о. декана Тетяна Боцян працюватие до оголошення нового конкурсу на заміщення вакантної посади декана соціально-психологічного факультету», - йдеться на сайті.

У переліку працівників кафедри менеджменту і адміністрування соціально-психологічного факультету вказано, що новий в. о. декана почала працювати у ЖДУ з 2010 року.

У графі «Інтеграційні здібності» містяться дані, що доцент Тетяна Боцян захоплюється італійською мовою, йогою та танцями живота.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада близько сотні студентів соціально-психологічного факультету ЖДУ ім. І. Франка оголосили страйк: вони не погоджувалися із призначенням нового декана і вимагали повернення Наталії Портницької, яка керувала факультетом упродовж останніх п’яти місяців і кандидатуру якої не підтримала вчена рада університету. 3 листопада студенти влаштували «сидячий» протест. Ситуацією у Житомирському державному університеті зацікавилася міністр освіти. На вченій раді було вирішено, що декана соціально-психологічного факультету обиратимуть повторно.

Тетяна Боцян. Фото з сайту ЖДУ ім. І. Франка

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі