Економіка

Бердичівляни до 1 лютого зможуть подавати проектні пропозиції до бюджету участі

21 November 2016, 11:35

У Бердичеві 23 листопада офіційно стартує прийом проектних пропозицій до бюджету участі, на реалізацію кращих з яких з міського бюджету спрямують 600 тис. грн.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла секретар Бердичівської міської ради, секретар робочої групи бюджету участі в місті Бердичеві Юлія Лефтер.

«21 жовтня на сесії міської ради було прийнято положення про бюджет участі в Бердичеві. 23 листопада об 11:00 відбудеться прес-конференція, що й стане офіційним стартом інформаційної кампанії. Загальний бюджет становить 600 тис. грн. Відмінність полягає в тому, що місто Бердичів поділене на шість районів і проекти в одному районі не мають перевищувати 100 тис. грн. Подача проектів триватиме до 1 лютого 2017 року. Голосування буде проходити з 1 по 15 березня. Житлі міста зможуть проголосувати за шість проектів у різних районах», – пояснила вона.

Хоча офіційна презентація і старт бюджету участі у Бердичеві відбудеться 23 листопада, перша проектна пропозиція до міськради надійшла ще 17 листопада.

«Першу подали 17 листопада про будівництво спортивного майданчика. Але ще мають донести фото. Вартість проекту порахують у міській раді, але сума має бути до 100 тис. грн», – уточнила Лефтер.

Ознайомитися з положення «Бюджету участі в місті Бердичеві», термінами для реалізації та подати проектні пропозиції можна на сайті gromada.berdychiv.com.ua.

Подачу проектів до бюджету участі у Бердичеві разом із презентацією перенесли на 23 листопада 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, переможцями голосування за бюджет участі у Житомирі стали 11 проектів. Загальна вартість їх реалізації становитиме 8 млн 318 тис 888 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі