Влада

Потерпілим у ДТП на бердичівській трасі виділили матеріальну допомогу

24 November 2016, 16:24

Потерпілим у страшній ДТП на трасі Житомир-Бердичів 16 листопада виділять матеріальну допомогу.

Таке рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Бердичівської міської ради 23 листопада, - повідомляє телеканал ВІК.

«Приблизно ми виходимо на дві-три тисячі (гривень). Ми надаємо допомогу членам сім’ї для того, щоб ця людина могла лікуватися», - сказав Бердичівський міський голова Василь Мазур.

Нагадаємо, резонансна дорожньо-транспортна пригоди сталася 16 листопада  близько 7.30 на відрізку дороги Бердичів-Житомир, неподалік с. Двірець, за участі рейсового автобуса та вантажівки дального слідування. У результаті по дорозі до лікарні від отриманих травм помер 55-річний водій автобуса та ще кілька десятків пасажирів отримали на місці події травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада на 16 км автодороги Житомир - Могилів-Подільський трасі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув водій маршрутки, ще 19 пасажирів опинилися в лікарнях. Житомирські слідчі шукали свідків ДТП. Слідчі ГУ Нацполіції в Житомирській області розпочали кримінальне провадження за фактом порушення норм убезпечення дорожнього руху, що призвело до смерті та тілесних ушкоджень потерпілих.

Відео - ТРК ВІК

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі