Економіка

Приватбанк повідомив, що операції з рахунками юросіб проходять без обмежень, а банкомати завантажені готівкою

21 December 2016, 16:35

21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються ПриватБанком в звичайному режимі без обмежень, а у банкоматах є готівка.

Про це 21 грудня повідомила прес-служба Приватбанку.

«21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються ПриватБанком в звичайному режимі без обмежень. Також у звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб - мережа відділень та терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа Приватбанку завантажена готівкою, збої у роботі банкоматів з технічних причин не перевищують 7% від загальної кількості працюючих АТМ», - поінформувала прес-служба.

За повідомленням прес-служби банку, за останню добу у відділеннях ПриватБанку і Приват24 було оформлено 1 972 нових депозитних договору на суму 37 мільйонів гривень, 1,47 мільйонів доларів і 382 тисяч євро.

«Усі вклади фізичних осіб в ПриватБанку, згідно прийнятого 20 грудня Верховною Радою закону, отримали 100%-ву гарантію виплат, навіть якщо сума перевищує 200 000 грн», - запевняє прес-служба банку.

Нагадаємо, 19 грудня розпочинався процес націоналізації Приватбанку, Міністерство фінансів та Національний банк зробили спільну заяву щодо ПАТ «Приватбанк». Житомиряни скаржилися, що термінали Приватбанку перестали видавати готівку, а каси терміново закривають.19 грудня прес-служба інформувала, що у відділеннях банку проводяться необхідні роботи по інвентаризації залишків на рахунках клієнтів і грошових коштів для забезпечення передачі банку державі і гарантування безперебійної роботи Приватбанку в подальшому.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирських відділеннях Приватбанку з 20 грудня знову працюють майже всі каси, а глава ДФС запевнив, щоплатників податків не штрафуватимуть через можливі збої у роботі Приватбанку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі