Місто

У житомирських відділеннях Приватбанку працюють майже всі каси, а банкомати обіцяють поповнити до ранку

20 December 2016, 18:04

У житомирських відділеннях Приватбанку з 20 грудня знову працюють майже всі каси. Разом з тим у банкоматах, де закінчилася готівка, обіцяють здійснити інкасацію вночі 20 грудня або вранці 21 грудня.

Про це у коментарі Житомир.info 20 грудня розповіла керівник регіонального прес-офісу Приватбанку Альона Смолянова.

«Каси вже фактично всі працюють, ще декілька проходять інвентаризацію. Банкомати інкасують вчасно і в повному обсязі. Такого напливу, як був у минулі дні, сьогодні вже немає. Технічні моменти, пов’язані з банкоматами, IT-спеціалісти тримають на контролі і у випадку якихось локальних неполадок – усувають. Інкасування здійснюється протягом всього дня і навіть вночі. Всі банкомати, де закінчилась готівка, будуть додатково інкасовані. Готівка для інкасування у нас є, крім того, НБУ виділив додаткові кошти для забезпечення ліквідності банку (15 млрд грн, – ред.). Інкасація у нас відбувається щоденно, а також є чергові інкасаторські машини, які працюють і вночі. Тобто у банкоматах, в яких закінчилась готівка, інкасація буде здійснена або сьогодні вночі, або завтра вранці», – зазначила вона.

Нагадаємо, 19 грудня розпочинався процес націоналізації Приватбанку, Міністерство фінансів та Національний банк зробили спільну заяву щодо ПАТ «Приватбанк». Житомиряни скаржилися, що термінали Приватбанку перестали видавати готівку, а каси терміново закривають.19 грудня прес-служба інформувала, що у відділеннях банку проводяться необхідні роботи по інвентаризації залишків на рахунках клієнтів і грошових коштів для забезпечення передачі банку державі і гарантування безперебійної роботи Приватбанку в подальшому.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 20 грудня клієнтів обслуговують 2350 відділень Приватбанку.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі