Влада

Люди у військовій формі заблокували вихід з прес-центру на засіданні Житомирського виконкому

18 January 2017, 11:28

Близько двох десятків учасників АТО, людей у військовій формі, житомирських активістів 18 січня зібралися у прес-центрі міської ради, де відбувається засідання виконкому.

Разом із членами виконкому вони досить жваво обговорюють будівництво багатоповерхівки на Старому бульварі, 14 у Житомирі.

Врешті-решт члени виконкому не затвердили текст інвестиційного договору та договору про благоустрій території і, відтак, рішення не підтримали. Із 15 присутніх членів виконкому «за» проголосували лише десятеро (всього у складі виконкому 25 людей). Після цього незгодні з рішенням люди у військовій формі вирішили нікого не випускати із прес-центру.

Керуюча справами виконкому Ольга Пашко наголосила, що переголосування не буде. Заступник мера Матвій Хренов запропонував винести на розгляд бюджетної комісії питання щодо виділення коштів з міського бюджету на придбання 300 кв. м житла для учасників АТО у Житомирі.

Подробиці давіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, під час засідання виконкому 7 жовтня розгорівся скандал навколо багатоповерхового будинку на Старому бульварі. На засідання прийшли інвестори будинку, які вже придбали квартири у новобудові. Люди обурюються: виконком не хоче присвоїти адресу новому будинку, бо на цій земельній ділянці збирались будувати гастрольний театр. Передбачається, що у цьому будинку зможуть отримати житло житомирські військовослужбовці, які несли службу в зоні АТО, та їхні родичі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі